Akkor semmiképp ne indulj el otthonról akármilyen cipőben, hiszen az első méterek után igen kellemetlen meglepetésekben lehet részed. A rossz lábbeli ugyanis nem csak a sarkadat ajándékozza meg zavaró és fájdalmas vízhólyaggal, hanem a tartásodon is ronthat és komoly ízületi problémákat okozhat.

A Nike cipőben azonban nyugodtan útnak indulhatsz

Nem kell tartanod semmilyen negatív következménytől, a pipával fémjelzett lábbelik ugyanis nem csak kényelmesek. Ezek a cipők kivételes adottságokkal rendelkeznek – már a kezdetek óta.

Mert a gyártó célja a kiváló lábbeli megalkotása 

Az amerikai Phil Knight már az egyetemi tanulmányai alatt sokat gondolkozott az ideális futócipő megalkotásán. Ő maga is sportember volt, így hát nem is csoda, hogy kereste a lehetőséget, amely a legjobbá teheti. Ebben lett társa az edzője, Bill Bowerman, akivel később közösen hozta létre a Nike-t. 

Bowerman már a kezdetektől megszállottan dolgozott a fejlesztéseken, folyamatosan a lehető legjobb megoldást kereste. Elsőként a felsőrésszel foglalkozott, majd a felesége gofrisütőjével megalkotta a rugalmas, rücskös gumitalpat.

És a Nike elindult a híressé válás útján

Mára pedig már nemzetközileg ismert és elismert lett, és egyet jelent a minőséggel, a kényelemmel és a folyamatos fejlődéssel. A Nike cipők mindenki számára tökéletes viseletet biztosítanak – ráadásul nem csak a sport területén. A különböző lábbelik között remek utcai cipőket is találhatsz, amelyek garantáltan kiváló viseletnek számítanak – minden egyes nap.