Men\'s  Manoa LeatherMen\'s  Manoa LeatherMen\'s  Manoa Leather

További színek

28 701 Ft
Manoa Leather
Termék kód: 454350-003
Előző ár: 32 990 Ft

Ingyenes szállítás

Válaszd ki a megfelelő méretet:
40414647 1/2
Általános leírás

Nike Manoa Leather- Férfi bakancs

Színe: fekete

Anyaga: bőr

Fekete fűzős

A bakancs oldalán fekete színű márkajelzés található

Talpa: gumi, kiváló tapadással rendelkezik

Ingyenes szállítás

A szállítás a megrendelésed követően 2-3 nap alatt érkezik meg. (a hét 5 napján szállítunk ki)
A megrendelésed követően kolléganőnk ellenőrzés céljábból felkeres telefonon, hogy leegyeztessük adataidat és megrendelésed.
A 20.000 Ft összegű vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Értékelések (100%)

A véleményírás bejelentkezés után érhető el.


 5 csillag
 5 csillag
Minden rendben volt. A Termék tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak.
 5 csillag
Ajánlom mindenkinek aki azt szeretné kapni amiért fizetett.
 5 csillag
Maximálisan elégedett vagyok, a kiszállítással és a termékkel is. Csak ajánlani tudom!
 5 csillag
Az első 2-3 napban aggódtam, mert picit kényelmetlen volt, de utána tökéletesen bevált. Egyszerre sportos, elegáns, menő és abszolút tartós, nagyon tetszik. Keleltt rá várni 2-3 hetet, hogy legyen a méretemben raktáron, de abszolút megérte. Az ügyintézés is gördülékeny volt, és vevő orientált. Külön szeretném kiemelni az ügyintéző hölgyet, aki rendkívül segítőkész és kedves volt (illetve nagyon jókedvű és emberközeli is, ami manapság ritka!). Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatással is, 5/5 csillag csont nélkül.
 5 csillag
Elsőre picit kényelmetlen volt, de 2-3 nap után tökéletes. Tartós, szép, menő, sportos, sokat vártam rá, hogy legyen ismért raktáron, de végül jött és le is csaptam rá :) Az ügyintéző hölgyet külön kiemelném hogy nagyon kedves és segítőkész volt (és jó kedvű, emberközeli, ami manapság ritka!) Úgyhogy köszönöm szépen nagyon elégedett vagyok mind a termékkel, mind pedig a szolgáltatással. 5/5 csont nélkül.
 5 csillag
Minden teljesen rendben volt az ügyintézés és a csomag kézbesítés során!
 5 csillag
Az ügyintézés gyors és gördülékeny, az áruház rendkívül vevőbarát. Az ügyfélszolgálat mindent megtesz, hogy a vevőt utolérje, a kolléganőjük az egyeztetés során többszöri próbálkozás után elérve is csicsergő hangú, élettel teli és lelkes volt, feldobta a napom kimagasló emberi és kommunikációs erényeivel. A bakancsot hamar megkaptam, sértetlen csomagolásban és állapotban. A képen láthatónál is jobban néz ki élőben, azonnal a kedvencem lett, megerősítve, hogy milyen jól választottam. Szép, masszív, könnyű és kényelmes darab, nagyon jó árazással ráadásul. Ezen az áron csak gagyibbak vannak. Köszönöm! Mindenkinek ajánlom, ahogyan a webáruházat is, maximálisan elégedett vagyok mindennel.
A terméket a vásárlók így érékelték. Jelentkezzen be és értékelje Ön is.