Hírek

 • Adidas utcai cipő akció

  Adidas utcai cipő akció

  Írta: lor | 2017.08.22. 09:38:22

  A Playsport csapata most segít ebben: Adidas utcai cipő akciót hirdetünk, és magabiztosabban tudsz majd lépdelni az utcán. Persze, az önbizalomszerzés tudománya ennél azért jóval összetettebb dolog. Ahhoz, hogy fejlődni tudj benne, meg kell értened pár dolgot.   1. Te nem vagy Más. Mindig lesz valaki, akit szebbnek, okosabbnak, jobbnak fogsz látni, mint magadat. Ne húzd fel magad. Ne rájuk fókuszálj. Összpontosíts inkább arra, amit tenned kell, és a saját, magadhoz mért fejlődésed legyen a cél. "Csupán egyetlen siker létezik. Az, hogy az ember a saját elképzelései szerint élheti az életét." Morley, Christopher Darlington   2. Legyél türelmes magaddal. A nagy változásokhoz szorgalomra és időre van szükséged. Ráadásul mindkettőből rengetegre. Szóval csak türelem, nézd el magadnak, ha csetlesz-botlasz: be fogsz érni. A küzdeni akarás nagyon fontos dolog. "Bárki, aki fut, megelőzi azt, aki gyalogol és bárki, aki gyalogol, megelőzi azt, aki üldögél." Tom Bunk Tegyél meg minden tőled telhetőt, és édes lesz a jutalom. Ha nem teszed magad oda, ne várj fejlődést. Jegyezd meg: A lustaság nem megoldás. Amin ugyanis nem dolgozol, abban nem fogsz fejlődni. Így van ez az önbizalommal is. Nevelgetni, öntözni, óvni kell, csak úgy tud tündökölni, virágozni.   3. Élj igazán! Az önbecsülésed akkor fog a leginkább fejlődésnek iramodni, amikor olyan dolgokat próbálsz ki, amiket mindig is szerettél volna. Amikor feszegeted a határaidat, amikor utazol, bulizol, társaságban vagy, új hobbiknak kezdesz el hódolni, stb. Biztosan hallottad már ezt a mondatot: "Mindenki meghal, de nem mindenki él igazán!" Graffiti Gyere, kezdd el az első lépéseket a határtalan önbizalom felé vezető úton az Adidas utcai cipő akciónk segítségével!

  Tovább >>
 • Adidas melegítő

  Adidas melegítő

  Írta: lor | 2017.08.22. 09:35:17

  "Az élet rövid. A futástól kicsit hosszabbnak tűnik." Baron Hansen   Az Adidas melegítőknek hűvös időben ott helyük az erdei, salakos, vagy aszfaltos futópályákon, teremben és szabadban egyaránt.   Rendkívül fontos, hogy olyan ruházatban fuss, ami kényelmes, szabad mozgást biztosít, és még szereted is. Csak rajtad múlik, hogy melyik Adidas melegítőbe szeretsz bele. Küzdhetsz benne a széllel, a napsütéssel, felkutathatsz új helyeket. Csak rajtad áll, meddig merészkedsz el.   Amikor ránézel az Adidas melegítődre, és elmész futni, megtalálod, megteremted a valódi önmagadat. Segítségével a legjobbat hozhatod ki magadból még akkor is, ha éppen nem győzöl egy versenyen. Jót teszel a szervezeteddel, a talpaddal, a talajjal. Rátalálsz az egyensúlyodra, a lelki békédre és az optimizmusodra. A kudarcokon pedig emelkedj túl: legközelebb biztos jobban fog sikerülni.   Egy Adidas melegítőbe belebújva csak tőled függ, hogy lassabban, vagy gyorsabban éred el a célodat: a kényelmes és a minőségi ruházat már adott.   Az Adidas márka kedvelői jól tudják: a kevesebb néha több, és a csúcsformát szépen fokozatosan lehet csak felépíteni. Éppen ezért te se erőltesd magad túl, szánj időt a regenerálódásra, a pihenésre is. Sőt! Kérünk szépen a bemelegítésről és a levezetésről se feledkezz meg, mert csak így tudod hosszú távon megőrizni az egészségedet.   Az Adidas mindig törekszik arra, hogy sportolóit arra biztassa: mindig csiszoljanak a technikájukon, és kerüljék el a sérüléseket. Inkább izzadj az edzéseken, mint lesérülj a versenyeken.   Az Adidas melegítők hozzásegítenek a réteges öltözködéshez, így nem létezik majd olyan futás közben, hogy rossz időjárás!

  Tovább >>
 • Adidas cipok

  Adidas cipok

  Írta: lor | 2017.08.08. 12:12:52

  Választása mindenkinek van. Csak tudni kell, hogy melyik a jó.”   Az Adidas márka Adolf és Rudolf Dasslernek köszönhetően immár az 1920-as évektől fogalom. A sportszergyártó cégcsoport legkedveltebb termékei természetesen a cipők. Te is vágysz egy jó kis Adidas cipőre? Segítünk választani.   Azért, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az új cipődből, fontold meg az alábbiakat:   Milyen sporthoz keresed a tökéletes cipőt? Más és más kialakítás szükséges mondjuk futáshoz, vagy épp egy jó kis kosárlabdameccshez. A következő sportokhoz szerezhetsz be Adidas cipőket: tenisz, golf, futás, foci, teremedzés, kosárlabda.   A stílus és a szín még nem minden...A legfontosabb az, hogy a lábbelid már első próbára nagyon kényelmes legyen. Próbálj fel többfélét, hogy megtaláld az igazit. Ne sajnáld rá az időt!   A lábanalízis csodákra képes. Megtudhatod belőle, hogy hogyan terheled a talpad, és hogy merre dől a bokád. Ez alapján pedig már tudsz venni egy hozzád passzoló Adidas cipőt.   Ha befelé dől a lábfejed, egyenes formájú cipő illik hozzád. Amennyiben pedig kifelé, „görbe” típusú. Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy a lábfejed normál borintású, választhatsz a standard cipők közül.   Milyen terepen használod majd? Szabadtérre, földes terepre olyat ajánlunk, melynek barázdált a talpa, és segít abban, hogy ne csússz el.   Minőségi, tartós Adidas cipőket ide kattintva választhatsz.   Élményekben, kitartásban, lelkesedésben gazdag, sportos napokat kívánunk az új Adidas cipődben!

  Tovább >>
 • Adidas Iskolataska

  Adidas Iskolataska

  Írta: lor | 2017.08.08. 12:06:38

  A jó iskolatáska teljes mértékben óvja a gyermek egészségét, nem szakad csak úgy el, és még a gyerkőc is szívesen baktat vele a suliba a hátára vetve. Az Adidas iskolatáskák nemcsak világszerte ismertek, de igencsak kedveltek is. Megmutatjuk, hogy válaszd ki az igazit!   A színen és a mintán túl sokkal fontosabb dolgok is vannak.   Így válaszd ki a megfelelő Adidas iskolatáskát:   ne legyen szélesebb, mint a gyermek háta alja érjen a csípő vonalán felül teteje ne magasodjon túl a tarkón készüljön légáteresztő anyagból, és nem izzad át az egész háta mire a suliba ér kérdezd meg, neki melyik Adidas iskolatáska tetszik, szívesebben hordja majd ha ergonomikusan kialakított a hátrésze, egyenes marad a testtartása ha többrekeszes, nemcsak praktikus, de egyenletesen is tudod elosztani a súlyt benne a láthatósági viszonyok miatt legyen rajta fényvisszaverő felület, így nagyobb biztonságban tudható a kis-és nagydiák   A csúcsminőségű Adidas iskolatáskákkal egyszerűen nem tudsz mellényúlni, hiszen az összes, fentebb felsorolt tulajdonságokkal rendelkezik.   Ugye, hogy már nem is annyira nehéz az a bizonyos iskolatáska?   Hadd ajánljunk néhány darabot!   Komoly gyerkőcöknek: Adidas Versatile Kids piros színben, és Adidas Versatile Kids citromsárga színben Csajos Adidas iskolatáska rózsaszínben Adidas B Power II M, a pink álom Ugye Te sem akarod, hogy a gyermekednek mindennapos szinten fájjon a háta, vagy hogy már az első őszi napokon kiszakadjon a gyenge minőségű táskaanyag? Akkor ne bízd a véletlenre, vagy a gyermeked szeszélyeire a választást: szerezz be egy stílusos, minőségi Adidas iskolatáskát! Ha nem ragaszkodsz az Adidas márkához, itt tudsz válogatni a fiúkhoz és lányokhoz illő iskolatáskáinkból.    

  Tovább >>
 • Adidas cipő

  Adidas cipő

  Írta: lor | 2017.03.27. 07:50:20

  És ebben lesz kiváló társad az Adidas cipőd Hiába ugyanis a kényelmesre tervezett séta, ha a cipőd már az első méterek után harcba száll a sarkaddal, nyomja az ujjadat, vagy éppen szorítja a lábfejedet. A feltöltő kikapcsolódáshoz tökéletes utcai cipő dukál – amelyet garantáltan megtalálsz az Adidas kínálatában. Mert ez a márka évtizedek óta garantálja a minőséget A német sportszergyártó cégcsoportot az első világháború után alapította a Dassler testvérpár. Adolf és Rudolf alapötlete az volt, hogy a különböző sportágak képviselőinek más és más jellegű cipőkre van szüksége – nekiláttak tehát kifejleszteni a speciális lehetőségeket. Bár a kezdet nehéz volt, de alig egy évtized után már közel száz alkalmazott készítette a 30 különféle lábbelit. És az Adidas rövidesen nemzetközileg is ismertté vált Egyre többen ismerték fel a cipők előnyeit, így tehát sportolók tucatjai, százai, majd ezrei választotta a csúcsminőséget. A márka szimbólumaként ismertté vált hegyet formázó három gerenda a kihívást és az elérendő célokat szimbolizálja, amely jól mutatja, hogy az Adidasnál sohasem volt kérdés a folyamatos fejlődés. Aminek köszönhetően megszülettek a kiváló lábbelik A márkától jól ismert minőség és kivételes kényelem jellemez minden egyes utcai cipőt. Az Adidas lábbelik garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen a tökéletes kialakításnak köszönhetően mindenkinek biztosítják a kényelmes mindennapokat. A több évtizedes múltra visszatekintő márka ugyanis csúcsminőségű utcai cipőket kínál a számodra, amelyekkel könnyedén és kényelmesen elérheted a célodat. 

  Tovább >>
 • Nike Air Max

  Nike Air Max

  Írta: lor | 2017.02.02. 08:31:10

  Az Air Max cipőcsalád már a múlt század végén is nagy teret hódított magának a sportcipők terén, hiszen már akkor forradalmi újítással álltak elő. A tervező – Tinker Hatfield – elsődleges célja volt, hogy a lábak egészségét szinte bármilyen sporttevékenység közben megóvja. Eltökélte, hogy a mozgás közben előforduló sérülések előfordulását a minimálisra, vagy nullára redukálja amellett, hogy a kényelem is prioritást élvezzen. A Nike Air Max cipők belsejében ezért elhelyezett egy légpárnát, melynek legjobb helyet a sarokrésznél talált, s mely ma szinte minden modellnél látható is, oldal irányból. (A kilencvenes években még hátul volt megfigyelhető a légpárna.)  Később, az Air Max 2 típusnál elhagyták a lyukakat a párnából, így a nyomás is megnövekedett. Az Air Max teljes párnázása a Total Air-nél lett kialakítva, a Tuned Air pedig számos „teljesen önálló” párnácska összerendezését biztosította. Ezzel lehetővé vált, hogy a párnácskák a láb eltérő részeihez igazodjanak. Tavaly, év végén egy Air Max szupercsoda került a piacra, mely már varrás nélküli tervezésű, és a légbetét már a teljes talphossz felületén megtalálható. Az Air Max nem válogat a sporttevékenységek között. Minden talajon végzett mozgáshoz megfelelő biztonságot és kényelmet nyújt viselőjének, noha egyre többen hordják utcai cipőként is. (Köszönhetően igényes és rendkívül szép külsejének, formatervezett, letisztult és divatos vonalvezetésének.) Az Air Max a világ és napjaink tagadhatatlanul egyik legnépszerűbb sportcipője. A légbetét, az ütéscsillapítás mellett a legújabb modellek – a speciális Wafle – anyagnak köszönhetően bármilyen talajfelülethez alkalmazkodnak, és kiváló tapadást eredményeznek. 

  Tovább >>
 • Adidas Télikabát

  Adidas Télikabát

  Írta: lor | 2016.11.03. 06:45:54

  Mindegy, hogy pufis, vagy duplabélelt típusról van szó, a lényeg, hogy melegen tartson, és ne fázzon benne az ember. Emellett persze az is elvárás, hogy jól nézzen ki, hogy "trendin" vonulhassunk benne nem csak a parkban séta közben, hanem az utcán vagy éppen a munkahely felé sietve.   Ha van most időd, érdemes szemügyre venned, kinagyítanod a számodra tetsző Adidas télikabátokat. Nézd meg közelebbről, és meg fogod látni, szinte tapintani fogod azt a gondos kimunkáltságot, ami csakis erre a márkára, és ezekre a termékekre jellemző. Nem hiába: a gyártó nem bíz semmit a véletlenre! Náluk minden egyes gombnak, varrásnak és vonalvezetésnek jelentősége van. Mégpedig az, hogy te jól érezd a ruhákban magad; kényelmesek és hordhatóak legyenek.   Az semmiképpen ne tévesszen meg, hogy egy sportmárkáról van szó. Attól még viselheted az Adidas télikabátot nem csak a parkban vagy a közeli erdőben, hanem az utcán is, hiszen bátran kombinálható bármilyen nadrággal, cipővel és felsőruházati elemmel. Amire azonban figyelj oda: a színek összehangolásra és arra, hogy a napi megjelenésed hűen tükrözze a hangulatodat, és persze azt, amire aznap készülsz, ahová, és akikkel mész.   Azzal szerintem te is egyetértesz, hogy a rohanó mindennapok során hajlamosak vagyunk megfeledkezni "a kabátról". Ha el is megyünk valahová, a megszokásaink uralják cselekedeteinket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azt emeljük le elsőként a fogasról, amit épp meglátunk, ami a kezünk ügyébe kerül. De ez így nem jó! Szánj rá néhány percet és az időjárásnak, valamint a megjelenésedhez hűen válaszd ki az aznapi kabátot! Jobban érzed majd magad: egyre magabiztosabb és összeszedettebb leszel!

  Tovább >>
 • Nike Télikabát

  Nike Télikabát

  Írta: lor | 2016.11.03. 06:43:45

  A zord időjárás ellen csak egyetlen megoldás létezik: mégpedig, ha rendesen felöltözöl! Válassz olyan ruhadarabokat, amik nem csak divatosak, nem csak jól néznek ki, hanem amik kényelmesek, és valódi védelmet nyújtanak a hideg szél, és a fagypont közeli/fagypont alatti hőmérséklettől.   Tudtad, hogy a Nike télikabát pont ilyen? Egyszerűen tökéletes! Ráadásul többféle fazon, szín, mintázat, és stílus közül választhatsz. Van itt rövid és hosszú . Van bélelt, kapucnis, és olyan rejtett zsebekkel felszerelt típus, amik kényelmükkel és praktikus kiegészítőikkel hű társaid lesznek bárhol, bármikor és bárkivel is legyél.   Biztos vagyok benne, hogy azzal a szemlélettel indulsz el a boltba télikabátot venni, hogy elsősorban a hordhatóságot tartod szem előtt. Fontos számodra, hogy amit viselsz: kényelmes és egyszerűen viselhető legyen. Hogyha kell, szinte pillanatok alatt magadra kaphasd. És milyen igazad van: senki nem szeret olyan dolgokkal hosszú időt eltölteni, értékes perceket elpocsékolni, amiket egyébként ennek a töredéke alatt is teljesíthet.   Amit a Nike télikabátról biztosan elmondhatunk, hogy azt könnyű felvenni, élvezet mindennap viselni, és a tisztán tartása sem okoz különösebb fejtörést: elegendő behelyezni a mosógépbe, de az is megteszi, ha egy nedves ronggyal megszabadítod a kabát felszínére rakódott szennyeződésektől és a kisebb-nagyobb foltoktól. Néhány perc, és kész is! Imádott Nike télikabátod ismét tiszta, és gyönyörű lett!

  Tovább >>
 • Adidas Futócipő

  Adidas Futócipő

  Írta: lor | 2016.11.03. 06:41:27

  Vagy ha nem is futnak, akkor kocognak vagy gyorsan, nagyobb iramban gyalogolnak. Kérdés, hogy mindezt mennyire teszik helyesen. Vajon úgy futnak, ahogy kell? Megfelelően vannak felöltözve, és valóban erre a tevékenységre alkalmas cipőben teszik mindezt?   Ahogy végig nézünk a laikus futókon, kevesekről mondhatjuk el, hogy "jól", azaz megfelelően futnának. Az esetek többségében ugyanis a legfontosabb elem: a jó Adidas futócipő hiányzik, hiszen enélkül a futás nem lesz egészséges, sem pedig jótékony hatású.   Adidas futócipő nélkül másnap fájni fog a lábad, a gerinced, valamennyi végtagod. Márpedig ezt te sem akarhatod magadnak. A cél a futással éppen az, hogy kiengedjük magunkból a felgyümlett stresszt és idegességet. Nem pedig az, hogy másnap mindenünk fájjon, és élni se legyen kedvünk.   Ha egyszer is viseltél már Adidas futócipőt, volt a lábadon, és sportoltál vagy futottál benne, akkor tudod, hogy milyen egy "márkás" csukában róni a köröket. Egészen más. Olyan, mintha az ember szárnyalna, szó szerint a fellegekben járna. Ezért az érzésért érdemes futni, és ha ehhez társul még egy konkrét cél is, mint például a fogyás, a jobb kondíció, és a stabil, magabiztos állóképesség, akkor ne várj egy napot sem: amint beszerezted az Adidas futócipődet, kezdj el futni, minél hamarabb, a saját kezdeti tempódnak megfelelően, aztán pedig fokozatosan törekedj a minél jobb teljesítmény elérésére. Meglátod: ezzel a hozzáállással sikerülni fog!

  Tovább >>
 • Adidas Bakancs

  Adidas Bakancs

  Írta: lor | 2016.10.18. 12:26:17

  Ha körülnéztél esetleg már utcai cipőboltokban, plázákban, és találtál olyat, ami tetszik, ne feledd, hogy nálunk, a Playsport webáruházban lényegesen kedvezőbb áron hozzájuthatsz ezekhez a termékekhez. Maga a cipő ugyanaz, csak éppen akár több ezer forintot spórolhatsz meg, a vásárlás pedig valóban egyszerű, gyors és biztonságos. Kell ennél több? A Playsport webáruház szerint nem! Itt van a kezedben a döntés, hogy olyan Adidas bakancsod legyen, amilyenről mindig is álmodtál. Ami nem ázik be, amiben gyalogolhatsz, biciklizhetsz, autót vezethetsz, dolgozhatsz akár egy teljes napon keresztül, mert egyáltalán nem fogsz érezni benne semmilyen lábfájdalmat. Nem azt kívánod majd, hogy bárcsak megszabadulhatnál a lábbelitől, hanem épp ellenkezőleg: le sem akarod majd venni! Webáruházunkban minden egyes Adidas bakancsról hiteles képeket találsz, melyeket tetszőleges arányban kinagyíthatsz, így alaposabban is megvizsgálhatsz. Amit látni fogsz, hogy az Adidas bakancsok minden egyes vonalára kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. Ez a záloga annak, hogy a cipő nem fog a következő télre tönkre menni, nem fog kifakulni, és a talpa sem fog idő előtt leválni. Ha bakancsot szeretnél, megéri tehát a minőségben, vagyis az Adidasban gondolkodni, és a németek által képviselt minőség mellett ne feledd azért az sem, hogy ezek a klasszikus darabok nagyon jól néznek ki. Olyan formák, amik sosem mennek ki a divatból!

  Tovább >>
 • adidas Cipő

  adidas Cipő

  Írta: lor | 2016.10.08. 09:16:27

  Mivel szükségünk van rá, egy kényelmes lábbeli felbecsülhetetlen értékkel bír, de valószínűleg te magad is szembesültél már azzal, hogy bizony nem egyszerű megtalálni a minden szempontból ideális darabot. Mert vagy túl kicsi, vagy túl nagy. Esetleg a méretedből éppen nincs abban a színben, ami neked tetszene, és ha minden passzol is, akkor pedig az árral adódnak problémák, mert túlságosan sokba kerül. Itt, a Playsport webáruházban azonban egy helyen megtalálod az összes Adidas cipőt. Beleértve az utcai- és sportcipőket, a papucsokat, valamint a speciális lábbeliket is. Manapság már mindenki könnyen eligazodik a netes vásárlásra kifejlesztett platformokon, de a Playsport tesz is azért, hogy a vásárlás gyors és biztonságos legyen, így csupán néhány kattintás választ el téged attól, hogy végre legyen egy új Adidas cipőd, amit imádni fogsz és amire nyugodtan tervezhetsz hosszú távon, hiszen nem kell attól tartanod, hogy idő előtt tönkre megy: nem fog kifakulni, moshatod kézzel és gépben is. Az Adidas rajongók tudják, és ismerik e márka erősségeit. Ha te még csak ismerkedsz vele, ideje a kezedbe fognod egy Adidas futó vagy sportcipőt. Tapasztalni fogod azt a késztetést, hogy fel is próbáld a lábbelit. Hogy járj, fuss vagy éppen focizz benne. A kényelem, a stílus és a minőség jellemzi a webáruházunkban kapható Adidas termékeket, amiknek képtelenség ellenállni. Nézd meg őket te is!

  Tovább >>
 • Nike Cipő

  Nike Cipő

  Írta: lor | 2016.10.08. 09:10:42

  A Nike márkát mindenki ismeri. Nem csak a jellegzetes "pipájáról", hanem mert akár egy utcai vagy egy futócipőt is vegyünk a kezünkbe, az olyan elementáris erővel hívogat, hogy nem tudunk neki ellenállni: késztetést érzünk magunkban, hogy felvegyük, kipróbáljuk járjunk és fussunk benne. Abban szerintem egyetértünk, hogy a Nike nekünk, az "utca emberének" szól. A kimagasló minőségéről és árban elérhető futó- és sportcipők, szandálok, papucsok, valamint a klasszikus utcai lábbelik széles választéka lehetőséget ad arra, hogy az életünk minden területén saját magunkat: az ízlésünket és az egészségünket szolgálja. Éppen ezért a Nike magában hordoz egy cssakis rá jellemző életstílust, ami egyenlő a laza sportossággal, a dinamikus trendiséggel és a pontos ergonómiai kialakításnak köszönhető kényelemmel. Tegyük fel, hogy Nike cipőben mész el vásárolni, vagy abba szeretnél levezetni egyhuzamban 200 km-t. Ha mindezt Nike cipőben teszed, nem fogsz elfáradni, nem fogod azt érezni, hogy a lábaidon két mázsa nehezék nyugszik. Ellenkezőleg: olyan könnyed lesz a tested, mintha nem is lenne rajtad cipő. Minden lépés magabiztos és légies, de úgy, hogy közben a boka megfelelően rögzítve van, ami a gerincoszlopra is pozitív hatást gyakorol. Aki Nike cipőt visel, annak enyhülnek a derékfájdalmai, fiatalon pedig megelőzhetőek a későbbi gerincbántalmat, valamint elkerülhető a helytelen testtartás is. Az évszaknak, a célodnak és az ízlésednek megfelelően a Playsport webáruházban percek alatt te is megtalálod a számodra ideális Nike utcai vagy futócipőt. Ha van most időd, nézd meg a kínálatot, válaszd ki a méretet, a színt, az egyszerű, gyors és biztonságos fizetést követően pedig várd, hogy a futár kiszállítsa neked a megrendelt terméket.

  Tovább >>
 • Adidas férfi és női papucs

  Adidas férfi és női papucs

  Írta: | 2016.04.27. 01:39:54

  Alkalomadtán addig-meddig rendezgetjük a cipősszekrényünket, amíg elérjük, hogy az újonnan vásárolt papucsunknak is bőven marad helye, hogy könnyen felkaphassuk, amikor éppen szükségünk van rá. Merthogy egy valamirevaló papucsnak az a legfontosabb funkciója, hogy kényelmes és amolyan „felkapós” legyen. (Biztosan te is tudod, hogy ezt pontosan mire értem.) Senkinek sem kell bemutatni a helyzetet, amikor az ember rohanna le a sarki boltba, csak éppen nem találja a cipőjét, mert eltüntette a gyerek, elvitte a kutya vagy éppen egyszerűen csak a mosást követően szárad. Ezek tipikusan olyan szituációk, amiktől hajlamosak vagyunk (főleg mi, türelmetlen nők) idegességünkben a hajunkat tépni, pedig elegendő lenne csupán csak egy Adidas férfi vagy női papucs, amire mindannyian bármikor, nyugodtan számíthatunk. Ha eddig a papucsot a tengerparthoz és a napozóágyhoz társítottad, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket és erről a lábbeliről reális képet alkotni. A mai trendi és divatos Adidas női és férfi papucsok ugyanis úgy vannak megalkotva, hogy ne csak a lakásban vagy az udvaron viselhessük őket, hanem nyugodtan akár az utcán is. Az egyik kedves ismerősöm például (aki nem mellesleg ad a megjelenésére, fontos számára, hogy mi van rajta, és hogyan öltözködik) autót vezetni kifejezetten papucsban szeret. Azt mondja, hogy a kedvenc Adidas papucsa annyira kényelmes, hogy így a figyelme nem egy rossz minőségű cipő okozta kellemetlenségekre irányul, hanem a közlekedésre, ráadásul utazás közben komfortosabban is érzi magát a bőrében. Valljuk be: nem rossz gondolat. Mármint az, hogy papucsban vezessünk, és hogy soha ne feledkezzünk meg a saját kényelmünkről. Ha teheted, te is figyelj arra, ami számodra jó és optimális. Hidd el: ez nem önzőség kérdése. Ez az egészségedről és rólad szól! Akárhányéves is legyél, ne tagadd meg magadtól azt, ami feltölt és energiával tölt el. A nők és a férfiak is tudják, hogy a lábuk egészségét és fiatalosságát meg kell becsülniük, hiszen ez az, ami valóban kihat a mindennapjaikra. Ha sajog a lábad, nehezebben megy a munka, ingerlékenyekké és feszültté válsz. Ha viszont olyan papucs van rajtad, ami nem nyomja a lábujjakat, a sarkakat, ami óvja a talpat és finom támasztékot ad a testednek, azzal minden lépted magabiztos és egyben könnyed lesz. Így már érthető, hogy miért is beszélünk ilyen sokat az ideális papucsról, hogy miért fontos, hogy neked is legalább két pár papucsod legyen. Ami biztos, hogy a legjobb, legkényelmesebb Adidas férfi és női papucsokat nálunk, a playsport.hu-n is megtalálod, és ami még ennél is biztosabb, hogy bármelyik modellt is válaszd, az neked biztos, hogy jól fog állni! Ha kitartóan böngészel webáruházunkban, hamarosan megtalálod a legkülönfélébb Adidas férfi és női papucsokat szín és típus szerint. Csak tekintsd meg figyelmesen a lábbeliket, és aztán válaszd ki a számodra ideális méretet, majd ezt követően helyezd egyszerűen virtuális kosaradba a kiválasztott terméket/termékeket. Kellemes böngészést és sikeres vásárlást kívánunk neked!   

  Tovább >>
 • Adidas férfi és női melegítő

  Adidas férfi és női melegítő

  Írta: | 2016.04.27. 01:38:57

  Nem számít a mindennapi igénybevétel vagy a gyakori mosás. Ezeket a szempontokat, ha figyelembe vesszük, már nem is csodálkozunk azon, hogy mindenkinek a szekrényében legalább van egy darab belőle. Biztosan te magad is tapasztaltad már, hogy bizony ebben a laza, sportos, ugyanakkor vagány öltözetben valahogy könnyebben megy az otthoni munka elvégzése, kevésbé fárasztó a kertészkedés, az autóvezetés felemelő, sportolás közben pedig az embert elementáris erő és a szabadság érzése tölti el. Melegítőt azonban több óriáscég is gyárt. Azok a márkák, amelyek sportruházati cikkek gyártásával foglalkoznak, egészen biztos, hogy melegítőket is terveznek, és értékesítenek. Mi magunk is felpróbáltunk többféle melegítőt, de kétségkívül az Adidas modelljei nyerték el egyértelműen a tetszésünket. Nem kérdés, hogy ez a stílus akkor lesz kerek egész, ha a termékeket nem más, mint az Adidas gyártja! Egy-egy Adidas férfi és női melegítő ugyanis más, mint egy nevesincs („kínai) vagy éppen egy márkás, de nem az Adidas neve alatt futó ruhadarab. Valahogy ezek testesítik meg egyértelműen az igazi, hamisíthatatlan és eredeti sportos, a mindennapokra gyártott öltözékelemeket, amiknek legfontosabb jellemzőit vegyük át még egyszer újra. vagány, sportos, dinamikus minden egyes Adidas férfi és női melegítő egyedi, „örök” stílus jellemzi (soha nem megy ki a divatból) kényelmes, ezért nyugodtan megjelenhet bárki benne az utcán is férfiak és nők számára egyaránt kedvelt ruhadarab megkönnyíti a mindennapokat (szinte pillanatok alatt felkapható és a speciális anyagának köszönhetően nem igényel feltétlen vasalást sem) árban elérhető, a minőség garantált Az imént felsorolt jellemzőket már csak végighallgatva is mindenkiben tudatosulhat, hogy az Adidas férfi és női melegítőt aligha illethetjük negatív tulajdonsággal. Egyszerűen azt hozza, amit „kell”: feltétlen minőséget, laza sportosságot és egy olyan életérzést, amit az tapasztalhat meg, aki viseli és hordja ezeket a ruhadarabokat. És ha már a vásárlásnál tartunk: az ne aggasszon, hogy milyen a magasságod, vagy hogy hány kiló vagy. Webáruházunkban minden egyes modellhez a méretek széles skálájával találkozhatsz, így mindössze néhány kattintás után megtalálhatod a számodra ideális, az igényeinek megfelelő modellt. Kár lenne tagadni, hogy a méret mellett ne lenne ugyanolyan fontos a melegítő kinézete és stílusa, hiszen ma már örülünk, ha egy egyszerű otthoni viselet is kényelmes, „trendi”, „mai”. Ennek megfelelően dobja piacra az Adidas is az újabbnál újabb férfi és női melegítőket, ám amíg az látható, hogy a nadrágok megtartják márkahű vonásaikat, jellemzőiket, addig az együttes felső tagja lehet cipzáros, tépőzáras, kapucnis vagy éppen egyberészes. Te bármelyik típust is választod, nem kérdés, hogy a lényeg a minőségben és a kényelemben rejlik, amit a német sportszergyártó minden esetben maximálisan hoz. Ha úgy érzed: elérkezett az idő, hogy beszerezd az idény aktuális Adidas melegítőit, böngéssz nálunk: a Playsport.hu óriási piacán, ahol a legjobb cuccokat vásárolhatod meg jó áron, megbízható feltételekkel! Próbáld ki te is, tapasztald meg!

  Tovább >>
 • Adidas kézilabda cipővel hamarosan Te is a mezőny sztárja leszel!

  Megfelelő cipő nélkül a kézilabda sportban nem lehet tehát valódi eredményeket elérni. A játékos csak akkor hozhatja ki magából a maximumot, ha a körülmények és a feltételek adottak. Addig, amíg a lábfájdalmára kell koncentrálnia és arra, nehogy baja legyen a bokájának, addig éppen maga a játék és annak lényege veszik el. Egy speciális kézilabda cipő tehát elengedhetetlen feltétele egy sikeres edzésnek vagy egy eredményes sportmérkőzésnek. Ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen érzés egy ilyen cipőben játszani, garantáltan Te leszel a mezőny sztárja és egyben a legmagabiztosabb játékosa! Ha régóta sportolsz, akkor Te tudod a legjobban, hogy a kiegészítők és a sportruházati kellékek nagyban hozzájárulnak a sportoló sikeréhez. Ha kizárólag a játékra koncentrálsz, és nem vesz körül egyetlen zavaró tényező sem, akkor minden mozdulatodon a professzionalizmus és a maximális koncentráció fog visszatükröződni és ebből egyenes arányos módon következik, hogy jól fogsz tudni teljesíteni nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is. De vessük csak össze, hogy miben különbözik egy egyszerű tornacipő egy speciális Adidas kézilabda cipőtől! Ha csak egy utcai cipőben edzel vagy lépsz a pályára, este erős láb- és hátfájdalom gyötörhet. Mozgás közben ugyanis az izmok kiemelt terhelésnek vannak kitéve. Speciális cipő nélkül a test nem kap akkora támasztékot, amire szüksége lenne az egyenletes erőeloszlás törvénye szerint. Ha viszont Adidas kézilabda cipőt húzol, magabiztosabbnak fogod érezni minden egyes lépésedet. A megfelelő tapadás miatt nem fogsz váratlanul elmozdulni, nem esel el és nem veszíted el az egyensúlyodat sem. Ennek következtében az állóképességed is átlagon felülivé válik. Edzés után gond nélkül veszed majd le a lábadról cipődet. Nem fogsz érezni fájdalmat, nem fogja feltörni a sarkadat, sem pedig a lábujjaidat. És ami miatt az Adidas kézilabda cipőt különösképpen is figyelmedbe ajánljuk, az a tény, hogy ez az a cipő, ami olyan sok színben kapható különböző motívumokkal kiegészítve, hogy egészen biztosan megtalálod a számodra tetsző és a személyiségedhez, stílusodhoz illő darabot. Ha valóban komolyan veszed a kézilabdát, akkor hamarosan rá fogsz jönni, hogy csak és kizárólag Adidas kézilabda cipőben hozhatod ki magadból a maximumot! Tapasztald meg, hogy milyen érzés egy kényelmes és sokoldalú cipőben a pályára lépni, hogy mennyivel könnyebben veszed az akadályokat még egy nehezebb edzés során is. Ne tétovázz! Ha magadnak jót szeretnél, inkább próbáld fel az Adidas legújabb modelljeidet és válaszd ki a sportágadnak megfelelőt!

  Tovább >>