A Playsport csapata most segít ebben: Adidas utcai cipő akciót hirdetünk, és magabiztosabban tudsz majd lépdelni az utcán. Persze, az önbizalomszerzés tudománya ennél azért jóval összetettebb dolog. Ahhoz, hogy fejlődni tudj benne, meg kell értened pár dolgot.

 

1. Te nem vagy Más.

Mindig lesz valaki, akit szebbnek, okosabbnak, jobbnak fogsz látni, mint magadat. Ne húzd fel magad. Ne rájuk fókuszálj. Összpontosíts inkább arra, amit tenned kell, és a saját, magadhoz mért fejlődésed legyen a cél.

"Csupán egyetlen siker létezik. Az, hogy az ember a saját elképzelései szerint élheti az életét." Morley, Christopher Darlington

 

2. Legyél türelmes magaddal.

A nagy változásokhoz szorgalomra és időre van szükséged. Ráadásul mindkettőből rengetegre. Szóval csak türelem, nézd el magadnak, ha csetlesz-botlasz: be fogsz érni. A küzdeni akarás nagyon fontos dolog.

"Bárki, aki fut, megelőzi azt, aki gyalogol és bárki, aki gyalogol, megelőzi azt, aki üldögél." Tom Bunk

Tegyél meg minden tőled telhetőt, és édes lesz a jutalom. Ha nem teszed magad oda, ne várj fejlődést.

Jegyezd meg: A lustaság nem megoldás. Amin ugyanis nem dolgozol, abban nem fogsz fejlődni. Így van ez az önbizalommal is. Nevelgetni, öntözni, óvni kell, csak úgy tud tündökölni, virágozni.

 

3. Élj igazán!

Az önbecsülésed akkor fog a leginkább fejlődésnek iramodni, amikor olyan dolgokat próbálsz ki, amiket mindig is szerettél volna. Amikor feszegeted a határaidat, amikor utazol, bulizol, társaságban vagy, új hobbiknak kezdesz el hódolni, stb.

Biztosan hallottad már ezt a mondatot: "Mindenki meghal, de nem mindenki él igazán!" Graffiti

Gyere, kezdd el az első lépéseket a határtalan önbizalom felé vezető úton az Adidas utcai cipő akciónk segítségével!