Mindegy, hogy pufis, vagy duplabélelt típusról van szó, a lényeg, hogy melegen tartson, és ne fázzon benne az ember. Emellett persze az is elvárás, hogy jól nézzen ki, hogy "trendin" vonulhassunk benne nem csak a parkban séta közben, hanem az utcán vagy éppen a munkahely felé sietve.

 

Ha van most időd, érdemes szemügyre venned, kinagyítanod a számodra tetsző Adidas télikabátokat. Nézd meg közelebbről, és meg fogod látni, szinte tapintani fogod azt a gondos kimunkáltságot, ami csakis erre a márkára, és ezekre a termékekre jellemző. Nem hiába: a gyártó nem bíz semmit a véletlenre! Náluk minden egyes gombnak, varrásnak és vonalvezetésnek jelentősége van. Mégpedig az, hogy te jól érezd a ruhákban magad; kényelmesek és hordhatóak legyenek.

 

Az semmiképpen ne tévesszen meg, hogy egy sportmárkáról van szó. Attól még viselheted az Adidas télikabátot nem csak a parkban vagy a közeli erdőben, hanem az utcán is, hiszen bátran kombinálható bármilyen nadrággal, cipővel és felsőruházati elemmel. Amire azonban figyelj oda: a színek összehangolásra és arra, hogy a napi megjelenésed hűen tükrözze a hangulatodat, és persze azt, amire aznap készülsz, ahová, és akikkel mész.

 

Azzal szerintem te is egyetértesz, hogy a rohanó mindennapok során hajlamosak vagyunk megfeledkezni "a kabátról". Ha el is megyünk valahová, a megszokásaink uralják cselekedeteinket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azt emeljük le elsőként a fogasról, amit épp meglátunk, ami a kezünk ügyébe kerül. De ez így nem jó! Szánj rá néhány percet és az időjárásnak, valamint a megjelenésedhez hűen válaszd ki az aznapi kabátot! Jobban érzed majd magad: egyre magabiztosabb és összeszedettebb leszel!