"Az élet rövid. A futástól kicsit hosszabbnak tűnik." Baron Hansen

 

Az Adidas melegítőknek hűvös időben ott helyük az erdei, salakos, vagy aszfaltos futópályákon, teremben és szabadban egyaránt.

 

Rendkívül fontos, hogy olyan ruházatban fuss, ami kényelmes, szabad mozgást biztosít, és még szereted is. Csak rajtad múlik, hogy melyik Adidas melegítőbe szeretsz bele. Küzdhetsz benne a széllel, a napsütéssel, felkutathatsz új helyeket. Csak rajtad áll, meddig merészkedsz el.

 

Amikor ránézel az Adidas melegítődre, és elmész futni, megtalálod, megteremted a valódi önmagadat. Segítségével a legjobbat hozhatod ki magadból még akkor is, ha éppen nem győzöl egy versenyen. Jót teszel a szervezeteddel, a talpaddal, a talajjal. Rátalálsz az egyensúlyodra, a lelki békédre és az optimizmusodra. A kudarcokon pedig emelkedj túl: legközelebb biztos jobban fog sikerülni.

 

Egy Adidas melegítőbe belebújva csak tőled függ, hogy lassabban, vagy gyorsabban éred el a célodat: a kényelmes és a minőségi ruházat már adott.

 

Az Adidas márka kedvelői jól tudják: a kevesebb néha több, és a csúcsformát szépen fokozatosan lehet csak felépíteni. Éppen ezért te se erőltesd magad túl, szánj időt a regenerálódásra, a pihenésre is. Sőt! Kérünk szépen a bemelegítésről és a levezetésről se feledkezz meg, mert csak így tudod hosszú távon megőrizni az egészségedet.

 

Az Adidas mindig törekszik arra, hogy sportolóit arra biztassa: mindig csiszoljanak a technikájukon, és kerüljék el a sérüléseket. Inkább izzadj az edzéseken, mint lesérülj a versenyeken.

 

Az Adidas melegítők hozzásegítenek a réteges öltözködéshez, így nem létezik majd olyan futás közben, hogy rossz időjárás!