SuperstarSuperstarSuperstarSuperstarSuperstarSuperstarSuperstarSuperstar

További színek

27 990 Ft
Superstar
Termék kód: G17067
Előző ár: 29 990 Ft

Ingyenes szállítás

Válaszd ki a megfelelő méretet:
A termék jelenleg nincs készleten.
Általános leírás

A klasszikus Adidas Superstar modellek egyik legnépszerűbb darabja: fekete alapon fehér mintás cipő, így igen sokféle öltözékhez jó, emellett még kényelmes is. Anyaga: felső része bőr orr részénél szintetikus, belsőrésze textil, talpa szintetikus Színe:fekete,oldalán fehér csíkokkal

Ingyenes szállítás

A szállítás a megrendelésed követően 2-3 nap alatt érkezik meg. (a hét 5 napján szállítunk ki)
A megrendelésed követően kolléganőnk ellenőrzés céljábból felkeres telefonon, hogy leegyeztessük adataidat és megrendelésed.
A 20.000 Ft összegű vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Értékelések (0%)

A véleményírás bejelentkezés után érhető el.


 5 csillag
Miután megrendeltem a terméket Felhívott egy nagyon kedves hölgy. Megkérdezte, hogy megfelel e,hogy másnap már hozza a futár. Ilyen kedves ügyintézővel még soha nem találkoztam bárcsak mindenki ilyen lenne. A cipő szuper párom nagyon szereti. Merem ajánlani mindenkinek, mert kedvessek, gyorsak és nagyon jó a rendelt termék.
 5 csillag
a kiszolgálás kitűnő , kedves telefonos egyeztetés után 24 órán belül a kezembe adta a futár a cipőt , korrekt hozzáállás
 5 csillag
Köszönjük a gyors, pontos kiszállítást, a termék minősége kifogástalan, legközelebb is igénybe vesszük ezt a lehetőséget!
 5 csillag
Csak dicsérni tudom,mind a cipőt mind pedig a kiszolgálást.
 5 csillag
Cserélnünk kellett a terméket mérethiba miatt (mi voltunk a hunyók nem Ők) Az elvárhatónál nagyságrendekkel kedvesebb segítséget kaptam a csere eljárás során. A rugalmasság meglepő, a gyorsaság fantasztikus. Óriási köszönet! Mindenki rendeljen innen!
 5 csillag
Minden tökéletes.A termék a kiszolgálás és legfőképen a gyoraság.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
 5 csillag
Kedves, gyors kiszolgálás. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
 5 csillag
Nagyon "állat" a cipő ! Mindenkinek bátran ajánlom ! Külön köszönet a kedves Hölgynek, és a hiperszonikus sebességű futárszolgálatnak : ) !
 5 csillag
Nagyon kedves , segitőkész, gyors, rugalmas kiszolgálás! Gyors futár szolgálat. Tényleg megérkezett karácsonra! Köszönöm
 5 csillag
Minőségi, remek termék, erős anyagból. Megbízható márka, megéri az árát. Korrekt, kedves kiszolgálás. Megbízható futárszolgálat. Csak ajánlani tudom a cipőt és az eladót is.
A terméket a vásárlók így érékelték. Jelentkezzen be és értékelje Ön is.